Bedankjes/ cadeautjes eind schooljaar

Leesmoeder bedankjes

De leesmoeders die bij ons het hele jaar iedere week met de kinderen extra hebben geoefend met lezen willen we natuurlijk aan het eind graag bedanken voor hun inzet. Dit jaar deden we dat op deze manier:

Nodig:
* Een fotolijstje
* Gekleurd papier
* Een toffee

Maken:
Het maken van dit lijstje is erg eenvoudig. Uiteraard kun je het kaartje ook op een andere manier geven. Ik koos voor een lijstje omdat dat er erg leuk en "af" uitziet. Bij Action heb je voor weinig geld al allerlei verschillende leuke lijstje. Bij het scrabbook-schap vond ik A5 blokken met karton met verschillende dessins. Deze heb ik voor onze schilderijtjes gebruikt.
* Print de tekst (deze kun je zelf maken of hieronder openen) op gekleurd papier, knip/ snij het op maat. Nu kan het kaartje in het fotolijstje. Toffee er bovenop plakken met stevige lijm en klaar!

bedankt leesmoeder.pdf (150014)
 

Toffee cadeautjes/ bedankjes

Op pinterest zijn verschillende variaties met de toffee te vinden. Zo ben ik "je bent een TOFFE juf/ meester" tegen gekomen, maar ook voor leerlingen is de toffee te gebruiken: "Je bent een TOFFE leerling." En natuurlijk voor andere hulpouders: "Wat TOF dat je ons geholpen hebt."


Mijn kinderen versierden voor hun leerkrachten zelf doosjes en vulden ze met toffees. Onderstaande ronde kader in "Paint" openen, tekstvak invoegen met eigen tekst. En je cadeautje is klaar. Via google zijn ook nog allerlei andere kaders/ borders te vinden.
Rond kader.jpg (18079), toffe juf.jpg (29775), toffe meester.jpg (30842)

Coole vakantie
De kinderen in je klas aan het eind van het jaar trakteren is altijd leuk. Dit jaar koos ik voor een coole traktatie:

Vrieslolly's om thuis in te vriezen! Met een kaartje "Ik wens je een fijne vakantie"en een krullintje ziet het er meteen leuk uit!
kaartjes coole vakantie.pdf (294769)

Het zit d'r op!
Met drop kun je een leuke "Het zit d'rop!" traktatie maken!


Bovenstaand kaartje: het zit drop.jpg (27213)